HANGİ GÜN HANGİ KAS GRUBUNU ÇALIŞTIRMALISINIZ ?

Pazartesi dünyada göğüs – ön kol günüdür. Bench masalarını bu günlerde boş bulmanız çok zordur. Bizimde önerimiz 3+1 çalışma düzeninde pazartesi göğüs ve ön kol antrenmanı yapmanız ve ardından 24 saat bu bölgenizi dinlendirmeniz dir.

Salı günü sırt – arka kol çalışabilirsiniz. Sırt hareketlerinizle arka kolunuzu hafif olsa da çalıştıracaksınız . Pazartesi göğüs çalışırken arka kolunuzu hafif zorladınız fakat yorulmadı, bugün tam olarak canına okuma zamanı, sırt çalışmasının ardından arka kol programı uygulayın ve arka kolunuzu kaldıramayacak kıvama getirin.

Çarşamba günü Omuz – Bacak çalışabilirsiniz. Bugün dünya üzerindeki body ile uğraşanların en nefret ettiği gündür. Çünkü bacak antrenmanı var, hatta bacak gününü bir çok sporcu sadece omuz antrenmanı yaparak geçerler.  Bacak antrenmanları testesteron üretimini artırdığı için vücudunuzun gelişmesi açısından fazlasıyla önemlidir.

Perşembe günü OFF günü yapabilirsiniz. 3 günlük ağır programdan sonra bugün size ilaç gibi gelecektir. Dinlenme gününü faydalı bir şekilde geçirin. Dinlenme günü neler yapacağınız ile ilgili bölüme BURADAN ulaşabilirsiniz.

Cuma – Cumartesi – Pazar ≈ Bu günlerde yukarıdaki antrenman programlarını sırasıyla uygulayabilirsiniz.

Sağlıklı sporlar.

BİLAL NEBO

DANIŞMAN:ÜLKER SONSUZAY KUZU

WordPress.com ile böyle bir site tasarlayın
Başlayın